Az Újpest FC B nem hivatalos oldala
Játékosok
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

 

 
Indulás: 2008-01-21
 
 

 

 
 

Tiszafüred – Újpest FC B 0-3 (0-2)

NB III, Mátra csoport, 1. forduló

Újpest FC B: Dombai – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Hibó – Barczi, Korcsmár, Hullám (Mundi, 63.), Szekér (Mihalecz, 72.) – Frank – Takács (Tóth P. 54.)

Gólszerzők: Takács (23.), Dvorschák (40. és 60.)

Kiállítva: Barczi (75.), Litauszki (90.)

 

Víg Péter:

„Nagyon fontos a kezdésnél a győzelem, ez most sikerült. A meccs elejétől már sikerült akaratunkat rákényszeríteni az ellenfélre és szünetig két gólos előnyre tudtunk szert tenni. Lélektanilag jó pillanatban rúgtuk a gólokat, és így magabiztos sikert értünk el. Ami a kiállításokat illeti: Barczi esetében túlzottnak ítéltem meg az azonnali piros lapot, míg Litauszki esetében az egyik sárga kártyát. Szerencsére ez a két eset már nem befolyásolhatta a mérkőzés kimenetelét.”


Újpest FC B – Veresegyház 3-0 (2-0)

NB III, Mátra csoport, 2. forduló

 

Újpest FC B: Horváth T. – Kiss Z., Dvorschák, Cutuk, Tóvizi – Mihalecz ( Mundi, 65.), Fűzfa (Wilson, 55), Hullám, Szekér – Széki, Takács M. (Tóth P., 55.)
Gólszerző: Kiss Z. (41.), Takács M. (46.), Hullám (56.)

 

Víg Péter:

„ A meccs nagy részében gólra törően és agresszíven játszottunk, ezért sok gólhelyzetet tudtunk kialakítani. Magabiztos győzelmünk teljesen megérdemelt.”

 

RAFC – Újpest FC B 2-4 (0-1)

NB III, Mátra csoport, 3. forduló

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Tóvizi – Mihalecz (Wilson, 62.), Fűzfa, Bogdán, Szekér – Szabó B. (Tóth P., 75.), Takács M. (Kisznyér, 46.)

Gólszerzők: Szabó B. (7.,51.,57.) Szekér (72., 11-esből)

Sárga lap: Bogdán (32.), Mihalecz (60.), Privigyei (85.)

 

 

Barczi és Hullám eltiltás miatt hiányzott a pályáról, és mivel első csapatunk Debrecenben lépett fel a mai napon, így csak Takács Marcell játszott a felnőtt keretből. Jól kezdtük a mérkőzést. Szekér Dávid beadására Szabó Bence érkezett remekül már az 7. percben. Uraltuk a mérkőzést a félidő feléig, majd átvette az irányítást a hazai csapat, és esélyük is volt az egyenlítésre. Amit a szünet utáni első percben meg is szereztek. Ezután magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a csapatunk, és Kisznyér harcossága után az 51. percben Szabó Bence második gólját lőtte. Egy perc múlva egy közeli fejessel újra megszerezte a vezetést. A 72. percben Szekér Dávid egy kezezés utáni tizenegyest értékesített, így alakult ki a végeredmény. A csereként beálló Tóth Péter növelhette volna még az előnyünket, de a hazaiak kapusa remekül védte a lövést. Összességében megérdemelten szerezte meg harmadik győzelmét is az NB III-as bajnokságban második csapatunk, és továbbra is az első helyen áll a Mátra csoportban.

 

 

Újpest FC B – Tiszaújváros 4-0 (2-0)

NB III, Mátra csoport, 4. forduló Megyeri út, 200 néző

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei (Illés, 75.), Dvorschák, Litauszki, Tóvizi – Mihalecz, Fűzfa (Ebala, 70.), Bogdán (Mundi, 46.), Szekér – Kisznyér, Szabó B.

Gólszerző: Kisznyér (14., 41., 70.), Szabó B. (84.)

 

A múlt héten Szabó Bence, ezúttal Kisznyér Ádám ért el – klasszikus – mesterhármast. Horváth Tamás 0-0-nál büntetőt és ziccert hárított. A csapat négy forduló után is 100 százalékos, 14 gólt lőtt, és csak kettőt kapott!

 

Víg Péter:

„Nagyon tetszett a csapat megalkuvás nélküli győzni akarása. A meccs nagy részében a játékunk színvonala is megfelelő volt, de az is kellett, hogy a meccs fordulópontjaiból mi jöjjünk ki győztesen. Örömteli, hogy sok jó egyéni teljesítmény volt a csapatban.”

 

 

Balmazújváros – Újpest FC B 0-2 (0-0)

NB III, Mátra csoport, 5. forduló, 400 néző

 

Újpest FC B: Kurucz – Illés B., Litauszki, Dvorschák, Tóvizi – Mihalecz, Fűzfa Bogdán M.(Mundi, 57.), Frank – Szabó B. (Tóth P., 75.), Széki (Barczi, 50.)

Gólszerző: Frank (86.), Mundi (90.)

 

Víg Péter:

„A rekkenő hőség miatt nem tudtunk olyan ritmusban játszani, mint az eddigi mérkőzéseken. Ennek ellenére az első félidőben is adódtak gólszerzési lehetőségeink, de a befejezéseknél rossz döntéseket hoztunk. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, ami a mi javunkra fordította a mérkőzést, az a végig nagyon koncentrált és erős hitel való játék volt. Döntőnek bizonyult az is, hogy a második félidőben minőségi játékosokat tudtam beállítani a csapatba. Növeli az idegenbeli győzelem értékét, hogy hat olyan játékos szerepelt csapatunkban, aki 1990-ben született, vagy ifista volt.”

 

 

Újpest FC B – Mezőkövesd 1-0 (0-0)

NB III, Mátra csoport, 6. forduló, Megyeri út, 250 néző

 

Újpest FC B: Kurucz – Illés B., Dvorschák, Hibó, Tóvizi – Mihalecz, Fűzfa, Hullám, Szekér (Bogdán, 86.) – Frank (Szabó B., 50.), Kisznyér (Barczi, 58.)

Gólszerző: Fűzfa (74.)

 

Továbbra is pontveszteség nélkül áll csoportjában második csapatunk, amelynek ma rangadót sikerült megnyernie Fűzfa Gergely egy kisszöglet utáni variációból fejelt a vendégek kapujába. A különbség nagyobb is lehetett volna, de a második félidőben három ziccerünk is kihasználatlanul maradt. A fiatalokra a jövő héten szintén rangadó vár Salgótarjánba.

 

Víg Péter:

„Gratulálok a csapatnak!

Nagyszerű mérkőzésen sikerült legyőzni a feljutásra pályázó, tavaly az NB II-ben szerepelt Mezőkövesd együttesét. Koncentráltságban és fegyelmezettségben ma minden játékos kiemelkedőt nyújtott. A második félidőben többször is eldönthettük volna a mérkőzést, de a helyzeteknél rossz megoldást választottunk.”

 

Salgótarján – Újpest FC B 0-0

NB III, Mátra csoport, 7. forduló 1000 néző

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Hibó – Mihalecz, Fűzfa, Hullám (Mundi V., 87.), Szekér – Barczi (Frank, 60.) – Szabó B. (Kisznyér, 46.)

 

Víg Péter:

„Speciális mérkőzést játszottunk a rivális Salgótarján ellen. A mély talajú pályán hatalmas küzdelem jellemezte a 90 percet, mind fizikálisan és mind pszichésen jól álltuk a sarat. utólag, összességében elégedettek vagyunk a döntetlennel.”

 

Újpest FC B – Vasas B 0-0

NB III, Mátra csoport, 8. forduló Megyeri út, 300 néző

 

Újpest FC B: Kurucz – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Hibó – Mihalecz (Barczi, 50.), Fűzfa, Hullám, Szekér – Frank (Kisznyér, 65.), Széki (Szabó B., 53.)

 

Csapatunk továbbra is őrzi veretlenségét, és jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a Mátra csoport mezőnyét.

 

Víg Péter:

- Összességében reálisnak értékelem a döntetlent. Az első félidőben a vasas nagyon jól lezárta a kapu előtti területeket, így nem tudtunk lendületbe kerülni. Ennek ellenére a második félidőben megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a mérkőzést, azonban most nem volt a csapatban olyan, aki pluszt tudott volna hozzátenni a játékhoz. Az elmúlt meccsekhez képest támadójátékban elmaradtunk az eddigi teljesítményünktől.

 

Maglód – Újpest FC B 0-5 (0-2)

NB III, Mátra csoport, 9. forduló Maglód, 300 néző

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Hibó – Barczi, Korcsmár, Fűzfa, Szekér (Frank, 46.), - Hullám (Bogdán, 70.) – Szabó B. (Tóth P., 55.)

Gólszerzők: Szabó B. (7.), Barczi (40.), Frank (49., 90.), Tóth P. (77.)

 

Csapatunk a nagy gólkülönbségű siker mellett arra is büszke lehet, hogy az elmúlt kilenc fordulóban nyolc mérkőzésen gólt sem kapott.

 

Víg Péter:

„Az 5-0 ellenére egyáltalán nem sima a mérkőzés. Az első félidőben, a vezető gólunk után kisség ráültünk az eredményre, és nagyon magunkra húztuk a maglódi csapatot. ekkor szerencsénk is volt, hogy nem kaptunk gólt. A második félidőben már úgy játszottunk, ahogy elvárható a fiataloktól, a harmadik gól pedig végképp eldöntötte a mérkőzést. Ezt követően már csal a gólkülönbség volt kérdéses.”

 

Újpest FC B – Gyöngyös 4-1 (1-0)

NB III, Mátra csoport, 10. forduló Szusza Ferenc Stadion, 200 néző

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Tóvizi – Barczi, Fűzfa, Wilson (Bogdán), Frank – Széki (Tóth P.), Szabó B. (Szekér)

Gólszerzők: Szabó B., Frank, Tóth P., Szekér

 

Gyorsan vezetést szerzett a csapat, majd többször is növelhette volna előnyét, de a helyzetek kimaradtak. Az első félidő végére feljött a Gyöngyös, majd a második játékrészben ki is egyenlítettek. A cserék új lendületet adtak a fiataloknak, akik végül az utolsó negyedórában elért gólokkal magabiztos győzelmet arattak.

 

Víg Péter:

- Úgy érzem az első félidőben fölénybe kerültünk, és jól is játszottunk az egyébként jó erőt képviselő Gyöngyös ellen. A második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, és a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, mert egyenlített az ellenfél. Pozitívum, volt, hogy ebből tudtunk újítani és szép gólokkal eldöntöttük a meccset.

 

Balassagyarmat – Újpest FC B 1-2 (0-1)

NB III, Mátra csoport, 11. forduló Balassagyarmat 300 néző

 

Újpest FC B: Dombai – Privigyei, Dvorschák, Fűzfa, Hibó – Barczi, Üveges (Illés, 46.), Wilson, Szekér (Tóth P., 70) – Széki (Mihalecz, 55.), Szabó B.

Gólszerzők: Dvorschák (6. és 77.)

 

Második csapatunk továbbra is őrzi veretlenségét, és kilenc győzelemmel, két döntetlennel, 28-4-es gólkülönbséggel, 29 pontot szerezve áll a Mátra csoport élén.

 

Víg Péter:

„Már a mérkőzés elején előnybe kerültünk, ezután uraltuk a játékot. Majd kissé ráültünk az eredményre, de ekkor is sikerült megtartani előnyünket. A második félidőben sok helyzetet kihagytunk, így akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Nagyon értékes három pontot szereztünk

 

Újpest FC B – Tura 1-0 (1-0)

NB III, Mátra csoport, 12. forduló Megyeri út, edzőpálya, 200 néző

 

Újpest FC B: Dombai – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Tóvizi – Barczi (Frank, 46.), Fűzfa, Wilson (Mundi, 46.) Szekér – Széki (Tóth P., 70.), Szabó B.

Gólszerző: Szabó B. (8.)

 

Víg Péter:

- A szezon eddigi legnehezebb mérkőzésén vagyunk túl. A szünetben kényszerű cseréket kellett végrehajtanunk, emiatt a második játékrészben kevesebb variációs lehetőségünk maradt. A gólunk mellett volt két nagy helyzetünk is, amelyek gólt érdemeltek volna, de összességében a szerencsére is szükségünk volt, hogy kicsikarjuk ezt a nagyon fontos győzelmet.

 

Ózdi FC – Újpest FC B 0-2 (0-1)

NB III, Mátra csoport, 13. forduló Ózd, 200 néző

 

Újpest FC B: Dombai – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Tóvizi – Barczi, Fűzfa, Üveges (Hullám, 46.), Szekér (Mihalecz, 55.) – Wilson – Szabó B. (Kisznyér, 65.)

 

Gólszerző: Fűzfa (32.), Wilson (86.)

 

Víg Péter:

„Gratulálok a csapatnak, nagy fegyverténynek tartom, hogy idegenben győzni tudtunk. A meccs nagy részében mi irányítottuk a játékot. Azonban szinte a mérkőzés végéig feszült volt a hangulat, az Ózd mindent megpróbált az egyenlítésért. A mai teljesítménye alapján Fűzfa Gergelyt emelném ki, aki mentálisan is összefogta a társaságot. Több játékosomon érződik, hogy pszichésen és fizikálisan kezd fáradni a szezon végére.”

 

Egri FC – Újpest FC B 0-1 (0-0)

NB III, Mátra csoport 14. forduló Eger, 100 néző

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Tóvizi – Barczi, Fűzfa, wilson (Hullám, 46.), Szekér (Frank, 46.) – Szabó B., Kisznyér (Tóth P., 68.)

 

Gólszerző: Szabó B. (88.)

 

Víg Péter:

„Egy nagyon defenzíven játszó ellenféllel találtuk szembe magunkat, továbbá a pálya minősége finoman fogalmazva sem segítette a futballt. Nagyon sok energiát fordítottunk arra, hogy feltörjük az ellenfél védelmét. Ez három esetben sikerült is, csak sajnos a gólhelyzeteinket rendre elhibáztuk. A három pont megszerzése a játékosok töretlen hitének és győzni akarásának köszönhető.”

 

 

 

 

 

Újpest FC B – Putnok 3-0 (1-0)

NB III, Mátra csoport, 15. forduló Megyeri út, 200 néző

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei, Litauszki, Dvorschák, Tóvizi – Barczi, Hullám (Mihalecz), Fűzfa, Frank (Szekér) – Remili – Szabó B (Széki)

 

Gólszerző: Frank, Barczi, Remili (11-esből)

 

Csapatunk végig magabiztosan és mezőfölényben játszva szerezte meg újabb győzelmét a masszívan védekező vendégek ellen. A második félidőben akár tovább javíthatta volna gólkülönbségét második csapatunk, amely 13 győzelemmel, 2 döntetlennel és mindössze 4 (!) kapott góllal abszolválta az őszi szezont!

 

Víg Péter:

„Ez a meccs méltó befejezése volt őszi szerepelésünknek, végig uraltuk a mérkőzést. Maximális elismerés illet mindenkit, aki ősszel pályára lépett a csapatunkban!”

NB III: Veresegyház–Újpest FC B 1-5 (1-1)

A második félidőben simán hozta a meccset a csapat 

 

Veresegyház–Újpest FC B 1-5 (1-1)

NB III, Mátra csoport, 17. forduló

Veresegyház, 300 néző

 

Újpest FC B: Dombai – Illés B., Dvorschák, Litauszki, Privigyei – Mihalecz (Mundi, 46.), Fűzfa, Bogdán, Barczi – Frank, Szabó B. (Gyűrű, 70.)

Gólszerzők: Barczi (16. – 11-esből és 85.), Litauszki (55.), Mundi (67.), Frank (86. – 11-esből)

 

Víg Péter:

– Az történt a meccsen, amit vártunk, egy éltéért és a bennmaradásért küzdő csapat ellen hatvan percig nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk. A második gólunk után tudtuk igazolni, hogy a miénk sokkal jobb csapat. Az utolsó fél órában már csak a gólkülönbség volt kérdés.

 

NB III: Újpest FC B–RAFC 2-0 (0-0)

Már 11 pont a második csapatunk előnye a második helyezett előtt 

 

Újpest FC B–RAFC 2-0 (0-0)

NB III, Mátra csoport, 18. forduló

Megyeri út, 200 néző

 

Újpest FC B: Horváth T. – Privigyei, Dvorschák, Litauszki, Tóvizi – Kincses (Mundi, 55.), Fűzfa, Bogdán (Wilson, 46.), Barczi – Frank (Mihalecz, 75.), Szabó B.

Gólszerző: Mundi (69.), Dvorschák (82.)

 

Miután a második helyezett Salgótarján 1-0-s vereséget szenvedett a Maglód ellen, csapatunk immár 11 pontos előnnyel vezeti a csoportot!

 

A mai találkozón szerepelt első hivatalos Újpest-mérkőzésén Kincses Péter, aki hosszú térdsérüléséből épült fel. (A középpályással holnap interjút is olvashatnak honlapunkon.)

 

Víg Péter:

– Az első félidőben hibás felfogásban játszottunk, nem tudtuk a saját játékunkat játszani, amibe kicsit belezavart az erős szél és az ellenfél nem játékra törekvő magatartása is. A második játékrészre rendeztük a sorokat, a játékunk feljavult, így sikerült gólokat szerezni és magabiztosan megnyerni a találkozót.

 

Tiszaújváros–Újpest FC B 2-1 (0-0)

Fűzfa Gergely góljával még csapatunk vezetett 

 

Tiszaújváros–Újpest FC B 2-1 (0-0)

 

 

NB2. KELETI CSOPORT

   17. FORDULÓ

 2011.03.12.SZOMBAT 14:30

MTK II-ÚJPEST FC B

HELYSZÍN:

PROMONTOR UTCA

 

 

 

 

 
 

 Ha Egerben jársz és igazán jó bort szeretnél inni, akkor keresd a Szépasszony völgyben a 4-es pincét! 

Biztos nem fogsz csalódni! Szarvas Károly borait találod ott!

 
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
17. forduló
március 12., szombat
KBSC-Vác 14.30
Hajdúböszörmény-Makó 14.30
Cegléd-DVSC II 14.30
Orosháza-Bőcs 14.30
Békéscsaba-DVTK 14.30
MTK II-Újpest II 14.30
március 13., vasárnap
Mezőkövesd-Nyíregyháza 14.30
REAC-Vecsés 15.00
március 15., kedd
Makó-KBSC 15.00
 

 

 

 

 

Szabó Bence 4

Lázár Bence 5

Balogh Balázs 3

Frank Richard

Kovács Dániel

Bognár István 2

Litauszki Róbert

Hullám Attila

 Urbányi Kristóf

Dvorschák Gábor

Zamostny

 

 

 

 

 

 Privigyei Ádám 6

Banai Balázs 4

Hullám Attila 2

Lázár Bence

Tajthy Tamás 2

Czimmermann Patrik

Kiss Zoltán

 Frank Richard

Tóvizi  Tamás

Szalai Vilmos

Balogh Balázs

 Rubus Tamás

Barczi Dávid

Litauszki Róbert

Hibó Imre

 

Magos Mátyás

Esterházy Mátyás

 
 

 

 

 

Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal